kur në buzë të pikut,
gjilpërë
në thikë të thekur,
shpoj pa pendim,
gishtat e kuq në buzë të tyre.
A keni lënë sonte të flisni?
Jo, nuk ke folur sonte.
Jam këtu, më shiko
pranë meje.
Më përqafoni, fle.
A ju kujtohet?
Mbaj mend natën tonë të parë.
I përqafuar, si dy trëndafila
kemi fjetur.
Lakmuar kodrën, pa shtigje.
Pesha e Kryqit u tërhoq.
Dhe unë, në fund të rritjes, po fluturoj!
Por thonjtë që janë?
Ka qenë dje në gjoks.
Kjo është arsyeja pse!
Ringjallja nuk presin!
Yjet e padrejta lypin,
ushtria juaj për ta ndriçuar atë.
Dhimbja duhet të përfundojë,
Pa zbutjen.
Në ëndrrat e mia më pëlqen
më kujtoi harruar dhe harruar,
rrënojat e zemrës sime
në kafaze dhe anije të vdekura

Ëndrrat duken si pulëbardha
nëse zemra juaj është e lumtur,
por, si akuzat e mbytjes.
ata bëhen fëmijë të egër
dhe hije ...

  1. dhe e shpërndara barkun tim
  2. ushqimi i të pasurve.
  3. Deti blu
  4. Unë ju jap kockat e mia,
  5. për të lëngshme të zezë
Do të doja të isha një valë
për të butë karamez bukurinë tuaj hyjnore.
Unë do të doja të isha një det
për t'ju shoqëruar në udhëtimet tuaja të gjata.
Do të doja të isha sirenë
për të kënduar këngët e tua.
Por unë nuk jam asgjë nga të gjitha këto.
Ndërsa rritem fjalët mbarojnë Fjalët e zbrazëta Në depo, suvenire gjej Lojra me kuptime koncize. Gëzimet e zgjuara, buzëqeshja e Alabastrës, Shtëpitë me lule shumëngjyrëshe, Këmisha e zbukuruara, Ëmbëlsirat e kozmopolitizmit Të gjithë në kujtesën e kaluar, Në humor të cilësisë së mirë, Ata kërkojnë verifikimin e tyre në stinët e dashuruara, të cilat na kapërcejnë Me konsensusin tonë minimal
Από το Blogger.